A- A A+
Κηφισίας 1 & Αγίου Ραφαήλ, 56532 Πολίχνη, Θεσ/νίκη

τηλ. +30 2310 672 436

Εταιρικό Προφίλ

 

Η Robovision ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2004 με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βιομηχανικού αυτοματισμού. Το επιχειρηματικό μας αντικείμενο αφορά τους εξής βασικούς τομείς:

1machine vision          Barcode 180x180    

     Inocon 180x180     

      Zebra 180x180           Labels & Ribbons 180x180
Μηχανική όραση Συστήματα barcode Σύνδεσμοι στήριξης Inocon Εκτυπωτές ετικετών Ετικέτες & μελανοταινίες

 

 

Εάν ενδιαφέρεστε για 100% έλεγχο στα προϊόντα της παραγωγικής διαδικασίας σας καθώς και 100% έλεγχο της ροής των υλικών στην επιχείρηση σας, τότε είμαστε η κατάλληλη επιλογή για μια ολοκληρωμένη λύση.quote3

Λύστε το πρόβλημα ελέγχου των προϊόντων στην παραγωγή

Robovision GuyΟριστική απαλλαγή από προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε παραγωγική διαδικασία δίνουν τα συστήματα οπτικού ελέγχου της αμερικάνικης εταιρείας Cognex.

Οι έξυπνες κάμερες της Cognex μέσα από το λογισμικό τους προγραμματίζονται για να αναγνωρίσουν με λεπτομέρεια ποικίλα χαρακτηριστικά σε πληθώρα προϊόντων.

Όταν τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος είναι αναγνωρίσιμα οπτικά τότε τα συστήματα «Μηχανικής Όρασης» ή αλλιώς «Machine Vision» μπορούν να τα μετρήσουν, να τα ελέγξουν και να τα διαβάσουν. Αν κάποια χαρακτηριστικά δεν είναι μέσα στα επιθυμητά όρια που θέτουμε τότε το οπτικό σύστημα αναλαμβάνει δράση. Μετά τον αυτόματο εντοπισμό του προβλήματος έχουμε άμεσες ενέργειες όπως εντολή για απόρριψη, οπτικό-ηχητικό συναγερμό, σταμάτημα της μηχανής, αποστολή της φωτογραφίας του προβληματικού υλικού με email. Παράλληλα έχουμε ζωντανές εικόνες και στοιχεία για την παραγωγή όπως σύνολο παραγόμενων τεμαχίων, αριθμό προβληματικών τεμαχίων ανά κατηγόρια σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσω δικτύου Ethernet. Και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο για κάθε ένα από τα χιλιάδες προϊόντα που παράγονται κάθε ώρα σε μια γραμμή ακούραστα αδιάλειπτα και με την σιγουριά του 100% ελέγχου...

Βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Ξεκινώντας από τον έλεγχο ύπαρξης, αναδίπλωσης, σωστής θέσης και ανάγνωσης (Barcode, Matrix, ΟCR όπως ημερ. λήξης) μίας ετικέτας πάνω στη συσκευασία. Μέτρηση γεωμετρικών χαρακτηριστικών, έλεγχος πληρότητας, συναρμολόγησης, συνδυασμού χρωμάτων, σωστής πωμάτωσης και στάθμης φιαλών. Καθοδήγηση ρομποτικών για συγκόλληση, pick and place και άλλες αμέτρητες εφαρμογές.

Όπου σταματούν οι δυνατότητες των συμβατικών αισθητήρων (φωτοκύτταρα, επαγωγικά, χωρητικά, λέιζερ) ξεκινάει η τεχνολογική υπεροχή των συστημάτων οπτικού ελέγχου.

Ακόμη κι αν υπάρχει λύση με τη χρήση ενός συνόλου συμβατικών αισθητήρων η οποία είναι πολύπλοκη και χρονοβόρα και δεν επιτρέπει την γρήγορη εναλλαγή ελέγχου για προσαρμογή στις ανάγκες ενός διαφορετικού προϊόντος, η ευκολία με την οποία γίνεται η παραμετροποίηση και η δημιουργία ενός νέου προγράμματος και η αποθήκευση σε έναν αισθητήρα της Cognex είναι ανεπανάληπτη. Η επιλογή προγραμμάτων ελέγχου σε εναλλαγή προϊόντος γίνεται πολύ απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Αποτέλεσμα να εκμηδενίζουμε τα παράπονα τις επιστροφές τις ανακλήσεις την ανασυσκευασία την παραγωγή φύρας. Η πληροφορία ότι «κάτι πάει στραβά» στη παραγωγή έρχεται από το πρώτο προβληματικό προϊόν και όχι μετά από μια παλέτα ή από την διαμαρτυρία του πελάτη που το ανακάλυψε.

Ενημερωθείτε πως η μηχανική όραση σας βοηθά να βελτιώσετε την ποιότητα και ταυτόχρονα να ελαχιστοποιήσετε το κόστος παραγωγής κάνοντας κλικ εδώ.quote3

Κάντε κλικ στο παρακάτω λογότυπο κι επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Cognex για να δείτε και να ενημερωθείτε για τα κορυφαία στον κόσμο προϊόντα στον τομέα της μηχανικής όρασης. 

Cognex.com

Οποιοδήποτε προϊόν Cognex σας ενδιαφέρει και χρειάζεστε πληροφορίες, τεχνικά φυλλάδια, εγχειρίδια ή ακόμα και λογισμικό εξoμοίωσης ώστε να δοκιμάσετε την εφαρμογή του στα δικά σας project, επικοινωνήστε μαζί μας είτε στα τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμας επαφής στο μενού επικοινωνία.

Robovision New Logo

 

Είμαστε μια καινοτόμος και τεχνολογικά προηγμένη εταιρία που καθημερινά φροντίζουμε οι πελάτες μας να ενημερώνονται για τις νέες καινοτομίες, ώστε να τους βοηθήσουμε να εξελιχθούν.

Εγγραφή στο Newsletter

 

warranty

AHK Melos

SME Journey Social Media GR

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικό
Τηλ: 2310 672 436

 

Υποκατάστημα
Τηλ: 210 515 78 61
back